Allergy Plus™-filter - wasbare filter voor stofzuigers

Door uw leefomgeving stofvrij te houden zal ieder gezinslid makkelijker kunnen ademen en zich beter voelen. Dit Allergy Plus™-filter vangt zelfs de allerkleinste deeltjes op, inclusief pollen, schimmelsporen, huisstofmijtuitwerpselen en -allergenen, waardoor het risico op allergische reacties wordt gereduceerd.  

Het hoogwaardige materiaal dat wordt gebruikt voor onze authentieke filters geven uw stofzuiger een sterke luchtstroom en hoge zuigkracht, alsmede een hoog filtratieniveau en maximale stofhandhaving.  

Om de prestaties van uw stofzuiger te verzekeren, bevelen wij aan deze filter te wassen telkens wanneer het zichtbaar vervuild is. Was het met een borstel onder de kraan en laat het drogen voordat u het terugplaatst.  

Voor een optimale prestatie van uw stofzuiger moeten uw filters om de 5 stofzakken worden vervangen. Alle filters moeten tenminste tweemaal per jaar worden vervangen of wanneer ze zichtbaar vervuild zijn. Gebruik van niet-originele Electrolux-stofzakken en -filters kan een negatief effect hebben op de prestaties van uw stofzuiger.

Handelaar

s-bag®

Toon producten

s-fresh®

De s-fresh®-reeks is gecreëerd om uw woning van aroma te voorzien terwijl u schoonmaakt. Zo wordt niet alleen alles schoon, maar ruikt het ook heerlijk!

Toon producten